Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Paul Parker: Hellre Tim Sherwood än Mourinho

Här i Mussborgen uppskattar vi kreativa förslag och en som definitivt har ett kreativt förslag är Paul Parker. Manchester United förre högerback menar att klubben just nu är trasig. Så långt inga konstigheter. Parker menar i nästa steg att Jose Mourinho inte är lösningen. Fortfarande inga större konstigheter, undertecknad håller med.

I nästa steg går det dock från okonstigt till väldigt konstigt. Parker tycker att Tim Sherwood är precis vad United behöver just nu.

Jag misstänker att spelarna i United hatar tanken på att [Mourinho] kan ta över. Ärligt talat, givet hur olyckliga spelarna [i United] är just nu skulle det vara bättre för dem att ta in Tim Sherwood från nu till slutet på säsongen: någon som kan smickra spelarna, ge dem en liten kram, få dem att känna sig bra igen.

Parker lägger dock till att Sherwood bara skulle vara en tillfällig lösning.

Läs hela Parkers krönika på The Onion. Nähä, så var det visst inte. Vi testar igen: Läs hela Parkers krönika på Eurosport.