Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fellaini rapporteras bli borta flera veckor

Manchester Uniteds skadehelvete fortsätter. Idag rapporterar både Guardian och Mirror riskerar flera veckors frånvaro med en hamstringsskada. Belgaren ska igår ha varit i Belgien för att undersökas men sägs nu vara tillbaka i Manchester för behandling av Uniteds tränarstab.

Tur i oturen för United är att man nu har ett på pappret enkelt spelschema med matcher mot Midtjylland hemma och borta samt Shrewsbury på bortaplan. Måhända kan någon av de skadade spelarna vara redo för comeback mot Arsenal den 28 februari. Borthwick-Jackson, Januzaj, Jones, Rojo, Valencia och Varela torde vara de som är närmast att vara i speldugligt skick. Dock är det bara Borthwick-Jackson och möjligen Varela som har spelat någon väsentligt mängd fotboll den senaste tiden.

Res med oss till Manchester!