Supporterträff i Landskrona 28 feb

Då var det återigen dags för alla Unitedvänner att samlas i Landskrona. 28 februari är det match mot Arsenal och alla är välkomna. Så släng på dig matchtröjan, mössan, kepsen och halsduken och spring till The Red Devils Landskrona och O’Learys om du är i krokarna!

Vi ursäktar denna kommit lite sent, med snabb sista anmälningsdag.

Hej alla röda vänner

Då var dags igen för ny träff!

Plats: O’Learys Landskrona ”Devils Corner”
Dag: Söndagen den 28 februari
Tid: Samling från 14.30
Kickoff: 15.05
Match: Manchester United – Arsenal
Övrig aktivitet: Tips
Anmälan: Per e-post till the_red_devils_landskrona@yahoo.se
Sista anmälningsdag: 24 februari

Andra tänkta träffar:

Man City – Man United 20 mars kl. 17.00

Välkomna!

GGMU
We’ll Never Die

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS