Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Två ligamatcher skjuts upp

Manchester United tog sig igår vidare till kvartsfinal i FA-cupen. Därmed står det också klart att två av Uniteds ligamatcher måste flyttas.

Uniteds hemmamatch mot Crystal Palace kan inte längre spelas den 12 mars. Detta då kvartsfinalerna i FA-cupen ska spelas den helgen.

Vidare står det klart att bortamatchen mot West Ham som skulle ha spelats 23 april måste flyttas. FA-cupens semifinaler ska nämligen spelas den helgen och då United möter West Ham i kvartsfinal är det redan nu klart att ett av lagen kommer att sparka boll på Wembley den helgen.

Manchester United möter som sagt West Ham på Old Trafford i kvartsfinalen. Datum och tid för den matchen är ännu inte fastställt. Om United går vidare i Europa League torde FA-cupmatchen mot West Ham spelas antingen söndagen den 13 mars eller måndagen den 14 mars.