Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho: Det bästa är vänta till nästa säsong

Ständigt Manchester United-kopplade Jose Mourinho har pratat på ett evenemang i Singapore. Den portugisiska managern säger att han inte har någon brådska i jakten på nytt jobb och att det bästa är att vänta tills den här säsongen är över.

Jag känner att börja nästa säsong med en ny klubb och ett nytt projekt antagligen är det bästa för mig,” säger Mourinho. ”Verkligheten är att jag gillar fotboll så mycket, jag saknar fotboll och när jag får chansen att komma tillbaka kommer jag komma tillbaka.

Han kommenterade inte nästa uppdrag men påpekade att han ständigt kopplas samman med nya uppdrag.

Det är en ganska konstig karriär. Jag är engelsk mästare och jag är fortfarande utan jobb. […] För tillfället är jag nöjd med att inte ha något jobb.

Läs mer på Guardian.