Memphis: Det var kul på planen

Det blev till slut en trevlig kväll för Manchester United som körde över Midtjylland på Old Trafford. Det kändes dock mindre bra när danskarna gjorde kvällens första mål och gick ifrån till 3-1 totalt. Men United kom tillbaka genom ett självmål och i andra halvlek slog debutanten Marcus Rashford till med två mål. Herrera satte 4-1 på straff och Memphis Depay, matchens gigant, fick avsluta målskyttet. Memphis och Daley Blind var på gott humör när de pratade med BT Sport efter matchen.

Memphis Depay:

• Om matchen:Idag var bra tycker jag, det var kul pÃ¥ planen. Vi ser fram emot söndag.
  • Om Rashford: ”Jag är väldigt glad för Marcus ikväll, tvÃ¥ mÃ¥l. Hoppas Anthony är tillbaka snart.

Daley Blind:

• Om matchen: ”I första halvlek spelade vi en bra match. De hade en chans och gjorde ett mÃ¥l. Vi hade Ã¥tta chanser i första, missade en straff, det kan hända. I andra halvlek gjorde vi mÃ¥len.
  • Om Rashford: ”Det är en bra kväll för honom, inte bara honom, vi hade mÃ¥nga unga i spel.