Liverpool backar om biljettpriser

När det stod klart att Manchester United skulle möta Liverpool i Europa League meddelade Liverpool kraftigt höjda biljettpriser till matchen på Anfield. Det resulterade omedelbart i protester och några timmar senare har Liverpool backat, priserna är nu tillbaka på nivån – 32 till 45 pund – som var före lottningen.

På sin officiella hemsida hävdar Liverpool att prishöjningen var en del av en automatisk process och att man nu har korrigerat misstaget. Men det är det väl knappast någon som tror på.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS