Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fosu-Mensah: Det är surrealistiskt

Embed from Getty Images

Timothy Fosu-Mensah stod för en fin insats i sin a-lagsdebut mot Arsenal i söndags. Han var förstås mycket glad efter matchen.

Jag är väldigt glad, jag känner mig bara överväldigad för tillfället. Det var en stor dag för mig men jag måste fortsätta arbeta hårt,” säger den unga holländaren.

Det var verkligen surrealistiskt. Spelarna runt mig hjälpte mig verkligen men det viktigaste är att laget spelade bra och vi gjorde det, vi arbetade hårt tillsammans. Arsenal är ett stort lag så vi är mycket glada att vinna. Det var en fantastisk insats.

Fosu-Mensah gladdes också åt Marcus Rashfords succé: ”Jag är så glad för honom. Han är en väldigt bra vän till mig och jag blir glad varje gång han gör mål. Alla arbetar väldigt hårt i den här klubben. Det är fantastiskt att unga spelare får en chans. Alla vet att möjligheterna finns där, så vi jobbar alla hårt för att ta dem.


Citat: Manutd.com