Mirror: Rashford har ingen brådska att skriva nytt kontrakt

Marcus Rashford har gjort dundersuccé i Manchester United med fyra mål på sina två första a-lagsmatcher. Snacket om ett nytt kontrakt har redan tagit fart, men enligt Mirror vill Rashford vänta till efter säsongen med att skriva nytt.

Rashford har idag ett juniorkontrakt värt 1500 pund i veckan. Mirror skriver att han nu har erbjudits ett kontrakt värt minst 10 000 pund i veckan, med klausuler som kan höja lönen till 15 000 pund i veckan.

Den unga anfallaren ska dock vara beredd att vänta till efter säsongen med att skriva nytt kontrakt. Rashford ser möjligheten till mer speltid under säsongsavslutningen och om han imponerar då finns chansen att han erbjuds ett ännu bättre kontrakt.

Rashfords nuvarande kontrakt rapporteras gälla över nästa säsong.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS