25 år sedan Ryan Giggs debuterade

För 25 år sedan idag gjorde Ryan Giggs debut för Manchester United. Det gick inte så bra, Manchester United förlorade med 2-0 hemma mot Everton.

Debuten var emellertid inget tecken på vad som komma skulle. När Ryan Giggs slängde upp skorna på hyllan hade han spelat 963 matcher för Manchester United, flest av alla. Han gjorde 168 mål och vann en eller annan titel.

Och sedan den dagen har Manchester United inte förlorat en enda ligamatch på Old Trafford med 2-0.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS