Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Fosu-Mensah och Rashford från start

United går in på sin tredje match inom loppet av sex dagar. Det har givetvis tärt på ett redan skadedrabbat gäng. Nu är det Watford som ska tas an i ligan, detta Watford som tågade fram triumferande under hösten med den stekheta anfallsduon Troy Deeney och Odion Ighalo som anförare. Efter jul har laget dock blandat och gett, men vi vet att högstanivån finns där hos London-laget.

Ynglingarna får fortsatt förtroende av Louis Van Gaal när laget saknar massvis med ordinarie spelare. Det stora ässet som holländaren fiskat upp från ungdomslaget, och inte undgått någon fotbollsintresserad, är Marcus Rashford. Rashford får på nytt chansen i anfallet trots Anthony Martials återkomst, Martial placeras istället på kanten som ersättare för Jesse Lingard. Defensivt får Timothy Fosu-Mensah förtroendet från start efter ett förtroendeingivande inhopp senast mot Arsenal, återstår att se om den unge holländaren (född 1998) placeras centralt eller ute till vänster. Spännande hur som helst med dessa jättetalanger från start. Noterbart även att Juan Mata kommer bära lagkaptensbindeln ikväll.

Manchester United

De Gea
Varela Blind Rojo Fosu-Mensah
Schneiderlin Herrera
Martial Mata Memphis
Rashford

Avbytare: Romero, Darmian, McNair, Riley, Rothwell, Weir, Lingard

Watford: Gomes; Nyom, Prödl, Britos, Holebas; Abdi, Watson, Capoue, Behrami; Deeney, Ighalo
Avbytare: Pantilimon, Suarez, Amrabat, Paredes, Cathcart, Aké, Anya

Avspark 21.00

COME ON UNITED!