Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Watford

Tre viktiga poäng i jakten på topp fyra. Utöver Juan Matas frisparksmål fanns få positiva aspekter med matchen men nu fullt fokus mot West Brom på söndag. Här följer dock betyg för spelarnas insatser mot Watford. 

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Hållen nolla i en match där han inte testades på alltför stora prov men oredan framför innebar en stökig afton för spanjoren som alltid är stabil i det han åtar sig.

Guillermo Varela
5

Visade ej upp samma självförtroende och nivå av säkerhet som i matchen mot Arsenal och Midtjylland.

Tim Fosu-Mensah
6

Gjorde verkligen inte allting rätt men för att vara ligadebut och tufft anfallspar emot honom gjorde han inte bort sig. Imponerade i sitt närkampsspel.

Daley Blind
5

Är ju som bekant ingen mittback och detta var en av hans virrigaste, sämsta och direkt farliga insatser. Skapade massor av chanser för Watford och såg ut som en säkerhetsrisk hela matchen igenom.

Marcos Rojo
6

Utbytt ’70. Tillbaka från skada och utgick i andra som säkerhetsåtgärd. Försökte utan resultat finna medspelare med inlägg efter inlägg.

Morgan Schneiderlin
6

Han blandar och ger, vår gänglige fransman på mittfältet. Kom nära att skjuta in ledningsmålet på volley och gjorde det han skulle i mittfältskampen.

Ander Herrera
6

Utbytt ’77. Erbjuder tempo och anfallsvilja från lägre position på mittfältet än vad övriga mittfältare gör. Är inne i en svacka rent formmässigt, bör sägas, men hans kvaliteter behövs på Uniteds mittfält. Insatsen denna match vad godkänd, i underkant.

Anthony Martial
6

Tillbaka efter skada och fick egentligen inte så mycket uträttat offensivt. Missade ett relativt bra läge med en feltajmad nick.

Juan Mata
7

Utbytt ’89. Tack för det, finfina Juan! Matchen i övrigt glömmer vi och fokuserar på den härliga frisparken som gav ett lyft i tabellen och den fjärde raka segern.

Memphis Depay
5

Kom tyvärr inte alls upp i den nivå som han visade mot Midtjylland och Arsenal. Tillbaka till felbeslut och hängande med huvudet. Gör om och gör rätt!

Marcus Rashford
6

Hans snabbhet, anfallsvilja och förmåga att bara dra iväg på snabba räder vilket orsakar problem för motståndarna fanns där även igår, men kom aldrig riktigt till några bra avslutningslägen. Påverkades av Watfords höga presspel och Uniteds oförmåga att anfalla med fart. Intressant att se om han får chansen återigen från start härnäst?

Matteo Darmian

Inbytt ’70. Kom in och ersatte Rojo till vänster i backlinjen. En position som vi vet att har spelat innan men hittills i United visat upp tveksamheter i positionsspel och osäkerhet.

Jesse Lingard
n/a

Inbytt ’77. För kort tid för betyg.

Paddy McNair
n/a

Inbytt ’89. För kort tid för betyg.