Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Guardian: Planerna på akademiarena nedlagda

Enligt Guardian har Manchester United beslutat att inte bygga en akademiarena, åtminstone inte under den närmaste framtiden. Det har tidigare rapporterats att United skulle bygga en mindre arena, troligen bredvid Old Trafford, för klubbens reserv- och juniorlag.

Uniteds U21-lag har de senaste åren spelat matcher på ett antal olika arenor i Manchesterområdet, däribland Leigh Sports Village, Moss Lane, Salford City Stadium, Wincham Park och Ewen Fields. Den här säsongen är det Leigh Sports Village som gäller (undantaget tre matcher som enligt regelverket måste spelas på Old Trafford).

Juniorlaget spelar oftast sina hemmamatcher på träningsanläggningen Carrington, men enstaka matcher spelas på Moss Lane i Altrincham.