MSC: Man Utd – Oldham 4-0

Uniteds reserver hade inga problem att avancera till semifinal i Manchester Senior Cup efter 4-0 hemma mot Oldham. Andreas Pereira öppnade målskyttet innan Januzaj slog till två gånger och Regan Poole avslutade målskyttet.

United kom till spel med ett namnkunnigt lag i kvartsfinalen i Manchester Senior Cup. Andreas Pereira inledde målskyttet efter 14 minuter efter ett misstag från målvakten. Januzaj ökade på ledningen bara några minuter senare när han gjorde bort en spelare och placerade in bollen i mål med högerfoten. United var överlägsna, och Januzaj satte 3-0 just innan paus efter fint förarbete från Donald Love som för dagen huserade på mittfältet.

United hade förstås flera chanser att öka på sin ledning, men det dröjde till minut 77 innan Regan Poole stänkte in 4-0 efter en Januzaj-hörna där bollen damp ned framför fötterna på mittbacken.

United avancerade som väntat till semifinal utan några större problem. I semifinalen ställs United mot Bury.

Manchester United – Oldham 4-0 (3-0)

Uniteds mål: A.Pereira (14), Januzaj (18, 44), Poole (77)
United: J. Pereira; El Fitouri, McNair, Poole, Riley; Love, McTominay (Reid 71); A. Pereira, Rothwell (Kehinde 54), Mitchell (Warren 56); Januzaj