Mirror: Rooney borta längre än väntat

Enligt Mirror har Wayne Rooney haft en motgång i rehabiliteringen från sin knäskada. Det var tänkt att Rooney skulle kunna göra comeback mot Everton den 3 april men det anses inte längre vara troligt. Istället spekuleras det att Rooneys comeback kan dröja ytterligare en månad.

Rooney behöver inte längre ha sitt knä i skydd men skadan ska inte läkt som förväntat. United ska inte ha någon önskan att stressa då det skulle kunna förvärra skadan ytterligare. Fortfarande anses det inte vara någon risk att Rooney ska missa sommarens EM.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS