Ro-Shaun Williams i truppen imorgon

Manchester Uniteds unga spelare fortsätter att få chansen att Uniteds matchtrupp. Senast i raden är mittbacken Ro-Shaun Williams, en förstaårsjunior! Williams är en av spelarna i truppen inför morgondagens FA-cupmatch mot West Ham på Old Trafford. Detta rapporterar Manchester Evening News.

Williams är kanske mest känd för sin extrema snabbhet. Som 15-åring slog han, med tiden 10.99, rekordet på hundra meter på Ashton-on-Mersey-skolan. Extra notabelt då den förre rekordhållaren var sprintern Darren Campbell, som har en imponerande medaljsamling med bland annat ett OS-guld på stafett.

Williams är som sagt förstaårsjunior, han är född i september 1998 och kvalificerar sig därmed för juniorlagsspel även nästa säsong. Han har förvisso alltid legat långt fram i utvecklingen, med U18-debut som 15-åring och U21-debut som 16-åring.

Däremot är Timothy Fosu-Mensah inte med i morgondagens trupp. Antonio Valencia, som igår gjorde comeback i U21, får fortsätta vänta på a-lagsdebuten. Jämfört med laget som föll mot Liverpool i torsdags saknas Joe Riley, James Weir och avstängde Juan Mata. Förutom Williams är även Jesse Lingard och Adnan Januzaj med i truppen den här gången.

Uniteds trupp: De Gea, Romero, Darmian, Williams, Varela, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Schweinsteiger, Fellaini, Carrick, Herrera, Memphis, Januzaj, Lingard, Martial, Rashford


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS