Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nya datum för uppskjutna ligamatcher

Premier League har nu meddelat tid och datum för de ligamatcher som har skjutits upp till följd av FA-cupens kvartsfinaler och semifinaler samt ligacupfinalen. Två Manchester United-matcher berörs.

  • Hemmamatchen mot Crystal Palace ska nu spelas onsdagen den 20 april, med avspark 21.00.
  • Bortamatchen mot West Ham kommer att spelas tisdagen den 10 maj, med avspark 20.45. Det blir den allra sista matchen någonsin på Upton Park. Skulle United gå till semifinal i Europa League kommer den matchen att flyttas fram en dag.

Fortfarande har den näst sista ligaomgången inte spikats, men med tanke på att matchen mot West Ham spelas på tisdagen förefaller det vara givet att bortamatchen mot Norwich kommer att spelas lördagen den 7 maj. Ja, givet att United inte går till semifinal i Europa League förstås.

Uniteds omspel mot West Ham i FA-cupen nämns inte i samband med att dessa matcher spikas. Det ska inte uteslutas att hemmamatchen mot Crystal Palace flyttas på nytt ifall United mot all förmodan går vidare i Europa League, men det tar vi som det kommer.