Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedungdomar uttagna till ungdomslandslag

En kvintett Manchester United-spelare har den senaste tiden blivit uppkallade till olika ungdomslandslag. Anfallarna Ashley Fletcher och Marcus Rashford är uttagna till det engelska U20-landslaget. En träningsmatch mot Kanada väntar. Förmodligen blir det en Unitedspelare även i det kanadensiska laget (de har inte tagit ut sin trupp än), då Josh Doughty brukar vara med där.

United har också en spelare i USA:s U20-landslag, nämligen försvararen Matthew Olosunde. Dallas Cup väntar, med matcher mot klubblagen Monterrey Rayados, Fulham och Hoffenheim. Olosunde gjorde debut i Uniteds juniorlag i fredags.

Det engelska U19-landslaget ska spela EM-kval i Spanien. Det är en tuff uppgift som väntar då bara gruppvinnaren når EM. Georgien, Grekland och Spanien står för motståndet. Manchester United har en representant i form av Cameron Borthwick-Jackson.

Slutligen har vi Ro-Shaun Williams i Englands U18-landslag. Träningslandskamper mot Österrike (borta) och Irland (hemma) väntar.

Samtliga matcher spelas under landslagsuppehållet (vilket inte alltid är fallet för ungdomslandslagen) som börjar efter derbyt mot Manchester city på söndag och pågår i en och en halv vecka. Som vanligt återkommer vi med en komplett genomgång av landslagsuttagna Unitedspelare i början på nästa vecka.

I relaterade nyheter blir det ingen U21-match på söndag. United skulle då ha mött Chelsea på bortaplan men matchen är uppskjuten.