Carrick hoppas på nytt kontrakt

Michael Carricks kontrakt med Manchester United löper ut efter den här säsongen. Efter gårdagens seger mot Manchester city avslöjade Carrick att han fortfarande inte har hört något från United om en förlängning men att han fortfarande är hoppfull.

Jag är inte säker än, för att vara ärlig. Jag har inte hört något för tillfället, nej. Förhoppningsvis [gör jag det] snart. Jag har varit här en lång tid, jag har haft en fantastisk tid här och jag älskar klubben. Det är en fantastisk plats att spela på. Att spela matcher som mot city gör att känslan och entusiasmen för att spela vidare hålls vid liv.

Jag gör ingen stor grej av det. för att vara ärlig. Jag måste bara vänta och se vad som händer. Jag är ganska avslappnad kring det hela.

Carrick säger också att han har pratat med Roy Hodgson om varför han inte är med i landslaget den här gången. Mittfältaren hoppas fortfarande på en plats i EM-truppen. Han pratar också om att använda segern mot city som en språngbräda inför säsongsavslutningen.

Läs mer på Guardian.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS