Schweinsteiger knäskadad på träning

Det tyska fotbollsförbundet meddelar på sin hemsida att Bastian Schweinsteiger igår eftermiddag drabbades av en knäskada på landslagets träning i Berlin. Schweinsteiger har nyligen kommit tillbaka från skada och den nya skadan är förstås ett tungt besked. Fortfarande vet vi inte hur allvarlig skadan är, Schweinsteiger har rest till München för ytterligare undersökning.

Världsmästaren Schweinsteiger drabbades av en skada på höger knä på tisdagseftermiddagen i slutet av träningen. För ytterligare undersökning kommer kaptenen att genomföra en magnetkameraundersökning i München med landslagsläkaren Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt,” skriver förbundet på sin hemsida (översatt av Guardian).

Uppdatering: Det tyska förbundet har publicerat ny information som säger att Schweinsteiger har skadat det mediala sidoligamentet i höger knä. Han är inte aktuell för spel i Tysklands träningsmatcher och Schweinsteigers rehabilitering kommer nu skötas av Manchester United. Hur lång tid han blir borta framkommer inte men vi vet ju att knäskador brukar generera lång frånvaro.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS