Sean Goss ute resten av säsongen

Manchester Uniteds U21-mittfältare Sean Goss kommer inte spela något mer den här säsongen, det meddelar U21-tränaren Warren Joyce. ”Givetvis har Gossy varit ute ett tag nu och vid en tid då han verkligen spelade väldigt bra. Skador händer och det har verkligen hindrat hans utveckling men han måste komma tillbaka och ta vid där han var och gå vidare för han såg ut som en fullfjädrad spelare.

Joyce hade även en positiv nyhet då han berättar att Matthew Willock kan vara tillbaka i spel efter landslagsuppehållet.

Läs mer på Manutd.com.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS