Ingen skadefrånvaro för Blind

Daley Blind fick en smäll på träning igår men men det visade sig inte vara något mer än tillfällig smärta. Blind var med när Holland idag tränade på Wembley inför träningsmatchen mot England imorgon. Det har också bekräftats att Blind kommer att vara lagkapten för Holland imorgon.

När det gäller Bastian Schweinsteiger, som skadade sig i början på landslagsuppehållet, har vi fortfarande inte fått någon exakt prognos. Men det spekuleras i att hans säsong är över och att han även riskerar att missa sommarens EM.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS