Ferguson: Det är jättelätt att kritisera

I en intervju med Sky Sports manar Manchester Uniteds förre manager Sir Alex Ferguson till tålamod.

Det är jättelätt att vara kritisk.” säger Ferguson. ”Du måste vara realistisk kring vissa saker, skadorna [Louis van Gaal] har haft, Phil Jones har bara spelat sju matcher den här säsongen, Ashley Young, Valencia, Shaw, det här är stora förluster. Det spelar ingen roll vilket lag du är, om du har spelare som saknas av den kalibern kommer det att påverka laget.

Det är andra aspekter som alltid är enkla att glömma, det är också fem nya spelare i sin första säsong i United och två är unga spelare i Martial och Memphis och de lovar gott. Du måste ha tålamod som en Manchester United-fan och de har visat det under åren, under Matt Busbys tid, under min tid. I 150 år av historia är det värt att ha ett par år på den tysta sidan av framgångar för de kommer alltid att komma tillbaka starka.

Ferguson gillar Marcus Rashford: ”Jag tycker att framtiden är bra. Rashford är ett exempel på vad jag tycker är Manchester United. De är den klubb i England som alltid kommer att identifier en Rashford och ge en ung grabb en chans, det finns ingen bättre klubb i England på att ge unga spelare en chans. Rashford är sensationell, en av de bästa på år.

Ferguson tror också att Pep Guardiola kommer att uppleva flytten till England som svår.

Via: Guardian


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS