Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Everton

Embed from Getty Images

United tog en välbehövlig trepoängare efter mål av Martial mot Everton igåreftermiddag. Här följer spelarbetygen från insatsen på Old Trafford. 

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Testades ett par gånger i slutskedet av matchen och stod då, som vanligt, för några imponerande och viktiga räddningar.

Matteo Darmian
6

Fortsatt usla inlägg men en i övrigt godkänd insats. Flyttades över till vänster i och med byten i andra halvlek och hanterade det på det okej sätt.

Chris Smalling
7

Efter ett par matcher där formen vacklade är han åter den stabila och dominante mittbacken som vi behöver i en annars ständigt omförändrad backlinje.

Daley Blind
7

Inbytt ’82. Hanterade den tuffa uppgiften att markera Lukaku på ett ypperligt sätt. Utgick med befarad skada, men som LVG benämnde som OK inför kommande matcher. Intressant att se om han kan göra samma arbete med Kane och co.

Marcos Rojo
5

Utbytt ’45. Hade från minut ett problem på sin kant med Deulofeu. Mycket tveksam till att han är kvar när nästa säsong startar?

Morgan Schneiderlin
7

Briljant crossboll ut till Mata som sedermera bidrog till målet. Syntes i närkampsspelet och hade en fot med i flera av de uppspel som ledde till chanser framåt. Mer av denna varan, tack, från Morgan som inte alltid sticker ut ur mängden.

Michael Carrick
6

Utbytt ’58. Stabil insats utan att sticka ut vare sig negativt eller positivt. Det vore intressant att se Schneiderlin/Herrera få chansen tillsammans ytterligare och att därmed bänka Carrick ett tag framöver.

Jesse Lingard
6

Som vanligt en gedigen laginsats och egentligen inget att klaga på närmare. I ett lag som skall slåss om de högre platserna i tabellen har undertecknad svårt att se att Lingards kvaliteter och förmågor räcker till.

Juan Mata
6

Inblandad vid målet men gjorde i övrigt en relativt anonym insats.

Anthony Martial
7

Konstant den utespelare som skapar farligheter på egen hand och gjorde i och med målet sitt åttonde mål i Premier League.

Marcus Rashford
6

Fick sällan någonting att arbeta med då bollen ej var i straffområdet under stora delar av matchen. När han väl var involverad gjorde han det förtjänstfullt och hade del i Martials mål. Fortsatt värd startplatsen längst fram.

Tim Fosu-Mensah
7

Inbytt ’45. Vilket imponerande och meriterande inhopp! Spelade fram till målet och gjorde precis det han skulle i en redan decimerad backlinje. Lovar mycket gott för framtiden.

Ander Herrera
6

Inbytt ’58. För ovanlighetens skull gjorde LVG ett offensivt byte och Herrera bildade mittfältspar med Schneiderlin. Bibehöll tempo och levererade väl i sin återgång till laget efter skada.

Antonio Valencia
n/a

Inbytt ’82. För kort speltid för betygsättning.