Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Säsongen kan vara över för Powell

Nick Powells skadehelvete fortsätter. Powell har åkt på ett nytt bakslag och mycket tyder på att säsongen kan vara över för hans del.

Den unga mittfältaren kom var i höstas tillbaka i spel efter lång skadefrånvaro. Han gick sedan till Hull på lån i januari, där han började med några veckors rehabilitering. I slutet på februari var han tillbaka i spel men han drog på sig en ny skada i mars.

Han var nu tillbaka i träning och aktuell för spel till helgen då han blev lårskadad på träning. Skadan kräver normalt tre till fyra veckors rehabilitering, vilket i praktiken är resten av säsongen. Powell startade två matcher i FA-cupen för Hull men i Championship blev det bara tre inhopp.

Powells kontrakt med Manchester United löper ut efter den här säsongen. Det skulle närmast vara en chock om han fick förlängt med klubben.