Van Gaal: Före målet var vi bra

Manchester United åkte på en tung 3-0-förlust borta mot Tottenham. United kollapsade mitt i andra halvlek och släppte in tre mål på kort tid. Här följer reaktioner från lagens managers.

Louis van Gaal fick återigen summera en förlust.

• En storförlust? “Nej, jag tycker att till det första mÃ¥let var vi minst lika bra. Den bättre chansen var för oss, Martial, jag tycker det var en bra chans. Stor chans, mycket tid. Vi ger bort mÃ¥let och sedan vet du vad som hände och inom fem minuter var matchen över.
  • Om reaktionen efter 1-0: “Du rensar inte ditt huvud, det är starkt sagt. Andra mÃ¥let var en frispark, en av vÃ¥ra bästa nickspelare förlorade duellen. Det händer men det fÃ¥r inte hända, det är ocksÃ¥ vad jag sa till honom.
  • Om Young som anfallare: “Jag ville ha mer löpningar bakom. Vi hade ingen anfallspunkt där [i första halvlek].
  • Är fjärdeplatsen körd? “Alla lag kan förlora mot alla. Fortfarande är vi med i kampen. Men när du förlorar en match mÃ¥ste du ta in avstÃ¥ndet igen.
  • Pinsam förlust? “Nej, jag tycker inte det, Tottenham är ett bra lag. Till första mÃ¥let var vi ett bra lag som spelade bra i Tottenham och hade en bra chans att göra mÃ¥l. Du kan inte säga att sättet, ja 3-0 är en stor förlust, men sättet som vi har spelat pÃ¥ till mÃ¥let var bra.

Tottenhams manager Mauricio Pochettino var förstås på bättre humör.

• En perfekt match:Ja, det var en perfekt prestation. Andra halvlek. Jag är väldigt nöjd. Fantastiskt, 3-0 mot Man United.
  • Om matchen: “Vi kämpade mycket, bÃ¥da lagen vill pressa och dominera matchen. Det var inte klart vilka som hade kraften att dominera. Men vi började hitta ytor och skapa chanser.
  • Om titelstriden: “Vi tror, vi kämpar fortfarande. Motivationen är massiv. Som jag sa innan matchen behövde vi tre poäng. Vi har möjligheten att vinna titeln.