Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sky Sports: Zlatan sugen på United – om Van Gaal lämnar

Sky Sports går ut hårt idag och hävdar att Zlatan Ibrahimovic har indikerat att han vill gå till Manchester United i sommar. Det finns dock ett men: Zlatan är bara villig att gå till United ifall Louis van Gaal lämnar klubben.

Zlatans kontrakt med PSG löper som bekant ut i sommar och han har meddelat att hans intention är att lämna den franska klubben. Den svenska världsanfallaren har också antytt att hans framtid kan vara i Premier League.

Sky Sports hänvisar till sina källor – som ofta är de brittiska kvällstidningarna, min uppfattning är att Sky väldigt sällan har exklusiva nyheter – och säger att Zlatan också har ett lukrativt erbjudande från en icke namngiven kinesisk klubb. Vidare har West Ham indikerat att de gärna skulle signera Zlatan men känslan är att West Ham inte kan matcha anfallarens löneanspråk.