FA-cupen kvar på BBC och BT Sport till 2021

Det engelska fotbollsförbundet meddelar att BBC och BT Sport har förlängt sändningsrättigheterna för den anrika FA-cupen. Det nya avtalet gäller till och med säsongen 2020/21. För oss i Sverige är det kanske mindre intressant men en förändring som troligen kommer att påverka oss positivt är att de engelska bolagen från och med säsongen 2018/19 kommer att sända fler matcher i de inledande omgångarna.

I Sverige har Viasat rättigheterna för FA-cupen till och med säsongen 2017/18.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS