Schweizisk talang rapporteras vara klar för United

Den schweiziska tidningen Blick rapporterar att Manchester United ska ha signerat den schweiziska anfallstalangen Nishan Burkart från FC Zürich. Burkart är 16 år gammal och han pappa bekräftar för tidningen flytten till United.

Burkart har fint friidrottspåbrå, hans pappa Stefan är före detta schweizisk rekordhållare på 100 och 60 meter och hans mamma Helen (som kommer från Storbritannien) är nådde OS-semifinal på 400 meter.

United ser ut att kunna få ett fint U18-lag nästa säsong. Förutom Burkart rapporteras United ha säkrat den holländska supertalangen Tahith Chong. Irlands Lee O’Connor och Italiens Luca Ercolani rapporteras förstärka backlinjen och den ungerska målvakten Gergely Hutvagner kommer troligen att ansluta. I tillägg finns det förstås en del talangfulla spelare i dagens lag, spelare som Callum Gribbin och Ro-Shaun Williams är tillgängliga för U18 även nästa säsong medan Angel Gomes nästa säsong är förstaårsjunior.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS