Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Taylor dömer FA-cupsemifinalen

Anthony Taylor, tillsammans med de assisterande domarna Stuart Burt och John Brooks samt fjärdedomaren Jon Moss, kommer att döma FA-cupsemifinalen mellan Manchester United och Everton på lördag.

Taylor skulle ha dömt Uniteds match mot Aston Villa i lördags men han fick byta match med Kevin Friend då Friend kommer från Leicester och därför ansågs som en olämplig domare i kvällen match mellan Stoke och Tottenham. Valet av Taylor har kritiserats från Evertonhåll, då Taylor bor i Altrincham, utanför Manchester.

Taylor har dömt tolv Unitedmatcher (8-0-4). Han var länge en lyckosam domare för United men nu har United tre raka förluster med Taylor: hemma mot West Brom i maj förra året samt bortamatcherna mot Arsenal och Bournemouth den här säsongen.

Taylor har dömt Everton 19 gånger (9-5-5), den här säsongen deras hemmaförluster mot Manchester city, Swansea och West Ham. Senaste Evertonsegern han dömde var i oktober 2014.

Taylor har inte dömt någon match mellan United och Everton.