Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Skadedrabbat Palace inför morgondagens match

För Crystal Palace, liksom för Manchester United, är morgondagens Premier League-match på Old Trafford uppladdning inför helgens FA-cupsemifinal. Manchester United har fortfarande ett visst hopp om en Champions League-plats och har inte råd att vila spelare i onödan men för Palace är ligamatchen tämligen betydelselös. Managerns Alan Pardew förnekar dock att han kommer att ställa upp med ett försvagat lag.

Jag tror inte att någon kommer att titta på vårt lag och oroa sig för att vi ställer upp med ett försvagat lag när de ser laguppställningen,” säger Pardew. “Vi behöver vara starka och hålla fokus, så jag kommer inte att göra totala förändringar i mitt lag. Jag tror inte på det.

James McArthur, som har varit ute sedan februari, är tillbaka i Palaces trupp imorgon. Palace har annars ett sargat lag efter 1-1-matchen mot Arsenal i söndags. Yannick Bolasie, Scott Dann, Joe Ledley och Joel Ward fick alla smällar under matchen och är inte aktuella för spel imorgon. “De ska alla vara okej för [FA-cupsemifinalen mot Watford på] söndag men de är inte tillgängliga mot Manchester United de grabbarna.


Källa: Guardian

Res med oss till Manchester!