U21 har chansen att avgöra ligan

Manchester Uniteds U21-lag möter ikväll Tottenham på White Hart Lane i U21 Premier League. För Uniteds del skulle en seger säkra ligatiteln, vilket i så fall skulle vara den andra i rad för Warren Joyces lag och den tredje på fyra år.

United är för närvarande tvåa i den haltande tabellen, en poäng bakom Sunderland. United har dock tre matcher kvar medan Sunderland har spelat färdigt. Inget av lagen bakom har någon chans att gå förbi United.

En seger idag säkrar titeln åt United. Mest troligt räcker det med en poäng på de tre avslutande matcherna, då United har sex plusmål till godo på Sunderland.

Skulle United inte avgöra ligan ikväll får man en ny chans borta mot Southampton på måndag. United har också en bortamatch mot Chelsea kvar att spela (skulle United ha avgjort ligan innan dess är det dock möjligt att den matchen ställs in).

Warren Joyces lag är också i semifinal både i Manchester Senior Cup (mot Bury) och i Lancashire Senior Cup (mot Oldham) och har alltså chansen att vinna tre titlar den här säsongen. Det är emellertid ännu inte klart när semifinalerna ska spelas och det är möjligt att matcherna spelas först under försäsongen i sommar. Det ska heller inte uteslutas att någon av matcherna ställs in.

Matchen ikväll börjar 20.00 och visas på MUTV på en fulstream nära dig.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS