Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Fosu-Mensah och Fellaini startar

Det är en timme kvar till semifinalen i FA-cupen mellan Manchester United och Everton. Klubbarnas managers Louis van Gaal och Roberto Martinez – som båda förmodligen kommer få sparken efter säsongen – har nu valt sina startelvor.

I Manchester United noterar vi med glädje att Timothy Fosu-Mensah startar som högerback. Måhända mindre glädjande är att Rojo och Fellaini också återfinns i startelvan. I övrigt inga egentliga överraskningar i United.

Vi noterar att Jagielka och Stones kommer till spel för Everton. Notabelt är också att förre Unitedspelaren Darron Gibson startar som högerback. Everton har en Unitedprodukt till i startelvan då Tom Cleverley givetvis startar.

Manchester United

De Gea
Fosu-Mensah, Smalling, Blind, Rojo
Carrick
Lingard, Fellaini, Rooney, Martial
Rashford

Avbytare: Romero, Darmian, Valencia, Herrera, Mata, Schneiderlin, Memphis

Everton: Robles, Gibson, Stones, Jagielka, Baines; McCarthy, Besic; Lennon, Barkley, Cleverley; Lukaku
Avbytare: Howard, Hibbert, Oviedo, Mirallas, Deulofeu, Osman, Pennington

Avspark 18.15.

COME ON UNITED!