Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 15/16 – vecka 16

Ingen vidare vecka för våra spelare ute på lån nu heller. Få som får speltid och de som får gör inte det bästa av chanserna som ges. Ingen målskytt, men Ashley Fletcher var åtminstone nära!

Tyler Blackett, Celtic, fick ingen speltid för sitt lag.

James Wilson, Brighton, blev utbytt i paus när Brighton besegrade QPR med 4-0. När Wilson byttes ut var ställningen 1-0. Satt sedan på bänken matchen igenom när Brighton bortaslog Charlton med 3-1.

Ashley Fletcher, Barnsley, blev inbytt efter en timmes spel i hemmamötet med Peterborough. Ställningen var länge 0-0 men på stopptid frälste George Williams hemmalaget. Fletcher spelade sedan 90 minuter (blev utbytt på stopptid) när Barnsley spelade 0-0 borta mot Sheffield United. Fletcher gjorde ett mål men målet blev bortdömt på grund av en företeelse i uppbyggnaden som gav frispark till Sheffield United. Kontroversiellt beslut av domaren.

Kieran O’Hara, Morecambe, ingen vidare kväll för O’Hara, som förvisso fick spela igen, men som släppte in sju mål när Morecambe blev förnedrade av Cambridge. Var sedan inte med i truppen när Morecambe föll med 1-4 mot Stevenage, då var den ordinarie målvakten Barry Roche tillbaka efter avstängning.

Victor Valdes, Standard Liege, var inte med i truppen när Standard Liege vände underläge 0-1 till seger 4-1 mot Mouscron-Peruwelz.

Nick Powell, Hull, är fortsatt skadad.