Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Manchester United Player of the Year Awards på måndag

På måndag kväll är det dags för Manchester Uniteds årliga Player of the Year-gala. På galan ska årets Unitedspelare (två priser, ett från supportrarna och ett från spelarna), årets U21-spelare (supportrarna röstar), årets juniorspelare (ledarna bestämmer) och årets Unitedmål (supportrarna röstar) utses.

De två senaste åren har David de Gea fått priset som årets spelare, både av supportrarna och av spelarna. Vinner han för tredje året i rad?

I U21-kategorin är Cameron Borthwick-Jackson, Donald Love och James Weir nominerade. Weir borde vinna men Borthwick-Jackson får ses som favorit med tanke på hans a-lagsspel. Prestationer i a-laget bör dock inte räknas in här. Förra året vann Andreas Pereira.

De tio nominerade målen går att beskåda i videon nedan. Förra året vann Juan Matas mål mot Liverpool.

Axel Tuanzebe utsågs till årets juniorspelare förra året. Något annat än att Marcus Rashford får priset i år får ses som en sensation.

Rösta på den officiella hemsidan.