Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ranieri: Vi kämpar för att göra drömmen sann

Claudio Ranieri vet att det är nära nu. På presskonferensen inför söndagens match mot Manchester United säger Leicesters manager att ”det här är otroligt, det här är historia.” Han vet att titeln är nära, Leicester har tre matcher på sig att ta de tre poäng som krävs. ”Jag är inte nervös. Jag tänker bara på Manchester United, var starka, var solida.

Han medger att det är nära men ännu inte klart: ”Vi kämpar för att göra den här drömmen till en verklighet. Men det är inte en verklighet än.

Inför söndagens match pratar han väl om Manchester United. ”Allting, [jag räknar med] allting. Man [United] började inte så bra för Van Gaal var tvungen att välja rätt spelare. Men nu är de ett väldigt bra lag. Jag tror att det nästa säsong kommer att bli väldigt, väldigt svårt att besegra dem. För de har så unga spelare, väldigt, väldigt bra, fantastiskt, fantastiskt. Jag känner Martial väldigt bra, men också Rashford, Lingard. Det är otroligt. De erfarna spelarna är väldigt bra, Rooney. De vill besegra oss, det är normalt.

Ranieri har som vanligt inga skador att rapportera om. Ulloa var ett litet frågetecken men är tillgänglig, däremot är Vardy som bekant avstängd.