Supporterklubben annonserar tidernas supporterträff

Någon gång under hösten 2016 kommer Manchester United Supporters Club Scandinavia (MUSCS) anordna tidernas supporterfestival i Oslo. Supporterfestivalen görs i samband med att supporterklubben firar 35 år.

Det blir den största supporterträffen vi någonsin har arrangerat, och det är tveksamt om någon annan har gjort eller kommer att göra det i framtiden,” säger MUSCS VD Bernt Hjørnevik om supporterfestivalen som arrangeras tillsammans med Red Army Oslo, Unicef och norska TV2.

Datum för supporterfestivalen bestäms när tevematcherna för Premier League är spikade. Tanken är att hålla den i samband med en bortamatch på en lördag.

Bland planerna märks:

  • Supportermiddag på fredagen. Plats för 400-500 personer.
  • Arenaarrangemang i samband med matchen på lördagen. Planlagt för 3000 till 5000 gäster. Aktiviteter för alla åldrar. Norska TV2 kommer att köra sin Premier League-studio här och matchen kommer givetvis att visas på storbild.
  • Efter det stora arrangemanget på lördagen blir det en mindre samling på puben Scotsman i centrala Oslo.
  • Besök av legender: Redan har supporterklubben fått ett muntligt ja från Bryan Robson, Denis Irwin, Gary Pallister, Jesper Blomqvist och Ronny Johnsen.

Mer information om supporterfestivalen finns på United.no. Där kan du också anmäla dig till ett nyhetsbrev för att säkerställa att du får den senaste informationen om festivalen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS