Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Shaw: Benet känns fantastiskt

Luke Shaw har nu gjort sin första intervju efter benbrottet. Han kommer med en positiv uppdatering och hoppas vara tillbaka innan säsongen är över.

Jag är tillbaka ute nu, fortfarande med fysioterapeuten,” säger Shaw. ”Dag för dag blir jag bättre och starkare. Jag ska fortsätta kämpa till slutet på säsongen och se vad som händer. För tillfället känns benet verkligen fantastiskt varje gång jag ut. Det var lite smärta i början men nu är det helt borta så det är tillbaka till hårt arbete nu och förhoppningsvis se fansen innan säsongen är slut.

Jag har saknat fotboll så mycket. Det var svårt för mig att titta ibland för jag saknade det så mycket, jag ville bara vara därute. Nu är jag nära comebacken och jag gillar att se fotboll igen. Snart är jag ute på planen med grabbarna, det är fantastiskt att vara tillbaka i omklädningsrummet med dem. Jag ser verkligen fram emot det.

Shaw passar på att tacka läkarteamet och ber om ursäkt för vad han har utsatt dem för under de sämre dagarna.

Ifall videoklippet ovan försvinner så kan intervjun med Shaw också ses på Manutd.com.