Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Avslutningsträff i Landskrona 21 maj!

Den 21 maj spelar United FA-cupfinal mot Crystal Palace. Eftersom en final i FA-cupen är en extraordinär händelse så vill även Red Devils Landskrona och United Syd tillsammans bjuda in alla medlemmar till en STOR supporterträff. Träffen kommer att äga rum på O’Learys Landskrona.

Hej alla röda vänner, då var dags igen för ny träff!

Underbart att tråna igen efter en titel. Speciellt med tanke på hur året har varit.

Så sätt på United tröjan och ta gärna flaggor med er om ni så önskar och kom ner till O’Learys i Landskrona, så skapar vi en fantastisk United atmosfär.

Vi har bokat hela bakgården och Devils Corner. Det blir ungefär 90 sittplatser, men det går bra att stå också. Johan har lovat special priser på mat till oss och som vanligt finns fotbolls-öl, -vin och -cider till ett pris av 39:-. Vi återkommer med mer info om mat m.m.

Välkomna!

Plats: O’Learys Landskrona Bakgården och ”Devils Corner”
Dag: Lördagen den 21 maj
Tid: Samling från 17.00
Kickoff: 18.30
Match: Fa cup final 2016 Crystal Palace – Man United
Övrig aktivitet: Resultat, lotter
Anmälan: Per e-post till the_red_devils_landskrona@yahoo.se
Sista anmälningsdag: 17 maj

GGMU
BELIEVE


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.