Avslutningsträff i Stockholm 21 maj!

Den 21 maj kallar MUSS Sthlm till extra stor supporterträff i samband med FA-cupfinalen mot Crystal Palace, och som vanligt möts man upp vid O’Learys Liljeholmen. Är du i närheten den helgen ska du absolut ta med dig ett glatt humör och flaggar i högsta hugg!

MUSS Sthlm kallar till supporterträff!

Hej alla röda vänner,

Det var ett tag sen vi fick känna känslan av att tråna efter en buckla!
Nu är det dock dags för FA-Cup final och en supporterträff :)
Så sätt på United tröjan så skapar vi en fantastisk atmosfär. Förhoppningsvis slutar kvällen med glädje och ev. glädjetårar också :)

Välkomna!

Plats: O’Learys Liljeholmstorget
Dag: Lördag 21 maj
Match: FA-Cup final Crystal Palace – Manchester United
Tid: Samling från 17.00
Matchstart: 18.30
Övrig aktivitet: Tippning av match och FA-cup quiz med fina priser!
Anmälan: Per e-post till stockholm@muss.se
Sista anmälningsdag: 17 maj

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS