Fosu-Mensah med i a-landslagstruppen

Holland, som är den enda europeiska nationen som inte ska spela EM i sommar, har idag tagit ut sin landslagstrupp inför försommarens landskamper mot Irland, Polen och Österrike. Som vanligt återfinns Daley Blind och Memphis Depay i den 31 man starka truppen. Mer intressant är dock att Timothy Fosu-Mensah är med i truppen.

Det har tidigare spekulerats i att Fosu-Mensah skulle vara aktuell för Ghanas landslag och uttagningen kan kanske ses som ett sätt för Holland att binda Fosu-Mensah till det holländska landslaget.

På tal om landslag så har U17-EM inletts. Manchester Uniteds Indy Boonen gjorde igår debut i det belgiska U17-landslaget, då han fick hoppa in sista kvarten (matcherna spelas 2×40 minuter) mot Skottland. Belgien vann med 2-0. Uniteds målvakt Ilias Moutha-Sebtaoui satt på bänken. Belgien kan på söndag säkra en kvartsfinalplats, då krävs seger mot värdnationen Azerbajdzjan samtidigt som Portugal tar poäng mot Skottland. Möjligheterna för det torde vara goda då Portugal vann med förkrossande 5-0 mot Azerbajdzjan.

Unitedintresse finns också i det holländska laget, där Tahith Chong återfinns. Chong rapporteras vara klar för United inför nästa säsong. Han missade EM-premiären mot Spanien på grund av avstängning. Det blev en tung 2-0-förlust för Holland. Nu väntar nyckelmatch mot Italien, som inledde med seger mot Serbien, på måndag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS