Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Shaws finaldröm är över

Det fanns små förhoppningar om att Luke Shaw skulle kunna medverka i FA-cupfinalen på lördag nästa vecka. Nu rapporterar emellertid både Manchester Evening News och Guardian att det inte längre är aktuellt.

Enligt MEN gjordes ett mindre ingrepp för tre veckor sedan för att plocka bort en skruv från Shaws ben.

Shaw bröt benet i september och har därmed missat majoriteten av den här säsongen. Han är sedan en tid tillbaka tillbaka i träning på Carringtons gräsplaner men enligt de senaste rapporterna vi har fått så tränar han fortfarande på egen hand.

Enligt Guardian ska Shaw vara vid gott mod och han ska vara bestämd på att komma tillbaka starkare än någonsin nästa säsong. Han är inställd på en intensiv försäsong för att vara redo när nästa säsong startar. Vänsterbacken förväntas följa med på sommarens turné till Kina i slutet av juli.

Borta från FA-cupfinalen är också Crystal Palaces mittfältare Joe Ledley, detta rapporterar Guardian.