Spelarbetyg: West Ham – Manchester United

Besvikelsen har ännu inte lagt sig efter gårdagens förlust mot West Ham. Möjligheten till Champions League är nu i princip borta. Spelarbetygen följer här:

David De Gea – 6

Spanjoren låg bakom 1-1 målet med sin långa utspark men borde gjort bättre vid 3-2.

Antonio Valencia – 4

Utbytt ’87. Tillsammans med övriga backlinjen, usel.

Chris Smalling – 5

Den ende som kommer undan ett uselt betyg. Gjorde inga tydliga misstag som sina lagkamrater i backlinjen men fortfarande en dålig afton.

Daley Blind – 4

Usel.

Marcos Rojo – 3

Hur är det ens möjligt att han får fortsatt fortroende?

Morgan Schneiderlin – 4

Utbytt ’45. Ingen lyckad afton, överhuvudtaget.

Ander Herrera – 3

Utbytt ’83. Att han inte byttes av tidigare? Hans tveklöst sämsta insats sedan flytten till England. Gjorde ingenting med bollen och utan den orsakade han frispark efter frispark.

Juan Mata – 5

Var inblandad när det väl hände positiva saker under korta perioden där laget vände matchen, men fortfarande alldeles för mycket negativt för att få ett högre betyg. Skall dock inte ta all skit, då placeringen av honom i laget är hans tränares fel.

Wayne Rooney – 4

Crossboll efter crossboll. Bolltapp efter bolltapp. Börjar sannerligen bli tröttsamt!

Anthony Martial – 9

Vad vore vi utan honom? Visar återigen att han är den enda som kan göra något konkret och kvalitativt framåt. Konstant, dessutom.

Marcus Rashford – 5

Inblandad i trevliga sekvenser och mål när vändningen genomfördes. I övrigt ingen nämnvärd insats.

Michael Carrick – 6

Inbytt ’45. Kom in och var en bidragande faktor till att det sÃ¥g bättre ut, en period, av andra halvleken.