Stone Roses – All For One

Så. 22 år senare släpper Stone Roses nytt.

Vad gör då detta på Muss.se? Well, för att förstå Manchester United måste en förstå Manchester och Stone Roses är väldigt mycket Manchester. Dessutom är ju Stone Roses This Is the One Uniteds entrélåt på Old Trafford.

Men mest postar jag ju den här för att jag vill. Mer än så är det inte med det.

Whatever. Här är en bild på David Beckham i Stone Roses-tröja. Det borde göra din dag lite bättre (annars är du nog på fel plats).


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS