Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchdag!

Så är det – äntligen? – dags för säsongens sista ligamatch. Manchester United måste, som vanligt, vinna. United måste också hoppas på hjälp från Swansea. Det brukar sällan gå bra när United behöver hjälp den sista omgången.

I maj 2010 såg jag United köra över Stoke i sista omgången. Trots det var det en hemsk supporterupplevelse, samtidigt vann Chelsea nämligen med löjliga siffror mot Wigan (under ledning av bluffen Roberto Martinez). Säsongsavslutningen 2012 minns vi alla alldeles för väl. Våren 1995 fick United förvisso den hjälp laget behövde men då kunde laget inte göra sitt eget jobb.

Den här gången kan vi åtminstone inte förlora en ligatitel.

Säsongen har varit kass, men vi har åtminstone en FA-cupfinal att se fram emot. FA-cupen, som brukade vara Uniteds turnering, är i fokus på nya numret av United We Stand.

Idag är det möjligt, kanske till och med troligt, att Michael Carrick gör sin sista match på Old Trafford. Han kommer inte att få något ordentligt avsked, det är lite trist kan jag tycka, även om Carrick aldrig har varit min personliga favorit.