Oklart när matchen spelas, men inte imorgon

I den mån någon fortfarande bryr sig om fotboll just idag så meddelas nu att det är uteslutet att matchen mellan Manchester United och Bournemouth spelar imorgon. Bournemouths spelare och ledare flyger hem som planerat idag.

https://twitter.com/MUSSSthlm/status/731882682783830017

När matchen kan spelas återstår att se. Det spekuleras i att matchen spelas först efter FA-cupfinalen nästa vecka, men det är än så länge endast spekulation. Ifall det blir så innebär det i så fall att Marouane Fellaini missar FA-cupfinalen på grund av avstängning. Här råder emellertid viss förvirring och vi inväntar ytterligare besked.

I Premier League säkrade Manchester city i praktiken fjärdeplatsen via 1-1 i Swansea. United måste vinna med 19 mål mot Bournemouth för att gå förbi och det är givetvis uteslutet.

Southampton vann idag och är därmed före United på målskillnad. West Ham förlorade dock varför United som sämst kan bli sexa i ligan. Sjätteplatsen ger kval till Europa League men United säkrar gruppspel i Europa League antingen via minst en poäng mot Bournemouth eller seger i FA-cupfinalen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS