Lånekollen 15/16 – vecka 19

Två spelare som varit i gång under veckan när vi närmar oss slutskedet av säsongen.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic avslutade säsongen genom att besegra Motherwell med 7-0.

James Wilson, Brighton, inledde på bänken men fick komma in redan efter 39 minuter då anfallaren Hemed skadade sig. Brighton åkte sedan på tre (!) skador till och det blev en mardrömsöppning på kvalet, och man föll med 2-0 på bortaplan.

Ashley Fletcher, Barnsley, startade och hann med en assist innan han blev utbytt i den 77:e minuten. Kvalet började alltså på bästa sätt för Barnsley som slog Walsall hemma med 3-0 och bör avancera i playoffet.

Nick Powell, Hull, är skadad och var inte med men Hull inledde kvalet på bästa sätt genom att besegra Derby med 3-0 på bortaplan och tappar förstås inte detta överläge.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS