Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mata: Vi var totalt chockade

I sin måndagsblogg skriver Juan Mata om hur spelarna upplevde händelserna på Old Trafford igår.

Det som hände på Old Trafford den här söndagen lämnade oss alla som var där totalt chockade. Ni vet, matchen blev uppskjuten efter att ett misstänkt föremål – som vi fick höra kunde vara en bomb – hittades på arenan. All säkerhetspersonal gjorde ett effektivt jobb, vilket resulterade i att arenan snabbt evakuerades. Det hjälpte till att inte sprida panik, även om vi alla hade en väldigt konstig känsla; något som en pressad känsla bland med en brist på förståelse. Fansen lämnade arenan innan vi gjorde det; jag tror att vi lämnade Old Trafford runt fem, med känslan att allt redan var under kontroll.

Jag känner mig ledsen för folket som var tvungna att åka hem utan att se matchen, för det är vad de hade kommit för. Givetvis är säkerheten alltid högsta prioritet. Men vad jag är verkligt ledsen för är att den här typen av frågor påverkar fotbollen, sport och samhället i allmänhet. Många av oss tycker att sport har förmågan att förena folk, och vi måste fortsätta tro det.

Läs mer (gör inte det) på Manutd.com.