Telegraph: United förväntas dumpa säkerhetsfirman

I nyheter som exakt alla kunde förutse rapporterar nu Telegraph att Manchester United förväntas dumpa säkerhetsfirman Security Search Management & Solutions. Firman, från Kent, rapporteras vara ansvarig för att gårdagens match mellan United och Bournemouth inte kunde spelas.

Ed Woodward, vice verkställande ordförande i United, här begärt en fullständig utredning. Den ansvariga firman sägs vara i allvarlig risk att inte användas av United igen och eventuella påskrivna kontrakt kan rivas.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS