Matchdag!

Finns det ett slut på den här säsongen?

Att Premier League-säsongen egentligen borde vara slut noterar vi då Premier League redan fokuserar på nästa säsong.

United spelar träningsmatch inför FA-cupfinalen. Möjligen har någon spelare chansen att spela sig in i eller ur finalelvan. Bournemouth spelar som turister på Old Trafford, vilket såklart inte är fy skam.

Om David de Gea håller nollan ikväll kommer han att dela Golden Glove, priset som går till den målvakt som håller nollan flest gånger, med Petr Cech. Hade inte Louis van Gaal varit förvirrad i början på säsongen hade De Gea redan säkrat det priset. Och hade inte Romero vaktat målet mot Swansea hade United tagit minst en poäng i den matchen och då hade United ikväll spelat för en Champions League-plats.

Ikväll gör Van Gaal förhoppningsvis sin sista match på Old Trafford. Han kommer inte att saknas.

Ikväll gör Michael Carrick eventuellt sin sista match på Old Trafford. Han kommer kanske saknas.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS